ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
 ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΡΤΑΣ, ΦΡΕΝΑ ΠΟΡΤΑΣ Justor  (3)


 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΝΕΡΟΥ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ  (17)


 ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΛΟΥΤΡΩΝ - ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ  (13)


 ΥΓΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ  (17)


 ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ - ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΕΣ - ΚΟΥΒΑΔΕΣ- ΠΑΝΙΑ  (12)


 ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ (5)


 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ -ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ - ΚΑΥΣΤΗΡΑ (1)
Ανά Kατασκευαστή
Χρήσιμα Σχετικά Αρθρα
Νέα άρθρα

Παρουσίαση προϊόντων
οικολογία και υγεία
Tips καθαρισμού με simple green

Γλώσσες
Greek English
 
 
.
   » Κατάλογος » ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ -ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ - ΚΑΥΣΤΗΡΑ »   

MAGNOFUEL

Login For Price

Επανάσταση στην Οικονομία Καυσίμων με *MAGNOFUEL*

 

Για βενζινοκινητήρες, πετρελαιοκινητήρες και

καυστήρες θέρμανσης

 

MagnoFuel® είναι προϊόν για την εξοικονόμηση καύσιμων καθώς και τον περιορισμό τον ρυπογόνων εκπομπών που παράγονται με την καύση. Η οικονομία επιτυγχάνετε με την εφαρμογή της μαγνητικής υδροδυναμικής τεχνολογίας που βελτιώνει την ανάφλεξη hydrocarbon καυσίμων. Μπορεί να τοποθετηθεί εντός λίγων λεπτών σε κάθε είδος αυτοκινήτου (πετρελαιοκίνητο ή βενζινοκίνητο - αλλά και στον καυστήρα θέρμανσης). δένοντας το στο σωλήνα τροφοδοσίας καυσίμων διπλά από το θάλαμο ανάφλεξης.

 

Πλεονεκτήματα με την τοποθέτηση του Magnofuel

  •  Καλύτερη λειτουργία του κινητήρα αποδίδοντας περσότερα χιλιόμετρα ανά λίτρο καυσίμου. Μέχρι 15% μείωση στην κατανάλωση καυσίμων
  • Βελτιώνει και ομαλοποιεί την  λειτουργία της μηχανής και προσφέρει καλύτερη - ευκολότερη ανάφλεξη.
  • Μειώνει τις εκπομπές ρυπογόνων αερίων carbon monoxide, carbon dioxide, hydrocarbons and oxides of nitrogen. (μέχρι και 50%
  • Βελτιώνει την μετάβαση από normal σε Turbo
  • Διατηρεί το εσωτερικό του κινητήρα καθαρό, απομακρύνοντας τα επικαθιζόμενα υπολείμματα και παράγωγα που προκληθήκαν από την κακή καύση.
  • Αυξάνει την περιοδικότητα συντήρησης στους πετρελαιοκινητήρες

 

Τοποθέτηση:

Τοποθετείται εξωτερικά στο σωληνάκι  τροφοδοσίας του καυσίμου, που καταλήγει στο καρμπυλατέρ ιντζέκσιον ή καυστήρα (Δεν χρειάζεται να κόψετε το σωλήνα τροφοδοσίας Δείτε στις εσώκλειστες οδηγίες χρήσεως).

 

 Και τα δύο τμήματα του συστήματος τοποθετούνται στο σωληνάκι, 10 εκατοστά το ένα από το άλλο, και όσο πιο κοντά στο καρμπυλατέρ (το κίτρινο μέρος του μαγνήτη να κοιτάζει προς το καρμπυλατέρ). Για να μείνουν στην θέση τους οι δύο μαγνήτες, χρησιμοποιήσετε τα πλαστικά ελάσματα που υπάρχουν εσώκλειστα στην συσκευασία.

 

*Σε πολλές περιπτώσεις η αναφερόμενη οικονομία φαίνεται από την αρχή της εγκατάστασης, αλλά συνήθως χρειάζεται να διανύσετε από 1000 km. - 3000 km,  ή να λειτουργήσει κάποιες ώρες αν πρόκειται για καυστήρα, προκειμένου να καθαρίσει το εσωτερικό του κινητήρα από κατάλοιπα  και μετά  να μπορείτε να ωφελήστε στο μέγιστο την οικονομία που παρέχει το σύστημα.


INFORMATION IMAGES (click to enlarge)
Αυτό το προιόν προστέθηκε στον κατάλογό μας την Τρίτη 18 Οκτώβριος, 2005.